EPSOMSKÁ SŮL (1kg) Ecodis Zobrazit větší

EPSOMSKÁ SŮL (1kg) Ecodis

Nový produkt

2 ks

195 Kč

Popis
Z vlasové pokožky pomůže odstranit přebytečný maz, v peelingu smete z kůže vše nepotřebné a v koupelové lázni zrelaxuje namožené svalstvo. Tím to ale nekončí! Tahle "sůl" totiž vyčistí i zaneřáděné dlaždičky, rostlinky ochrání před škůdci a slouží i jako výborné hnojivo.

Certifikace
Ecocert Cosmos Natural

Použití

Peeling pro hebkou pokožku:Epsomskou sůl naberte do hrsti a ve vaně nebo ve sprše masírujte tělo krouživými pohyby. Můžete ji smíchat také s trochou rostlinného oleje a masírovat pokožku vzniklou pastou. Následně opláchněte.

Relaxační koupel (nejen) po cvičení
Do teplé lázně vhoďte 3 až 4 hrsti soli, zamíchejte, aby se ve vodě rozpustila. Naložte se na 15 - 25 minut. Lázeň pomůže zmírnit bolest svalů, křeče, bolesti kloubů a modřiny. Koupel ocení sportovci po fyzickém výkonu, ale uvolnění a relax dodá i kdykoli jindy, nejlépe před ulehnutím do peřin.

Lázeň pro nožky
Do vaničky s vlažnou vodou vhoďte 2 hrsti epsomské soli a rozmíchejte. Uťapkaná chodidla louhujte 10 až 15 minut. Koupel nohou v epsomské soli pomůže zmírnit otoky, plísně a zbavuje také nepříjemného zápachu.

Úleva po hmyzím kousnutí
2 lžíce soli smíchejte se šálkem vody. Do směsi namočte čistou látku a přitiskněte ji na postiženou oblast. Obklad pomůže při kousnutí hmyzem i pobodání od včel. Zmírní bolesti, pálení a svědění.

Bezbolestné odstranění třísky
Zadřená tříska dokáže pěkně potrápit. Místo dlouhých minut (či hodin!) bolestivého pitvání si připravte lázeň s epsomskou solí. Místo zasažené třískou do ní ponořte. Sůl pomůže nežádaného vetřelce vytáhnout z kůže bez bolesti.

Pucování dlaždiček
Smíchejte díl tekutého mycího prostředku se stejným dílem epsomské soli. Směs naneste na houbičku a dejte se do pucování kachliček. Následně opláchněte.

Odrazení hmyzu
¼ šálku epsomské soli vmíchejte do 2 šálků vody. Roztok nalijte do rozprašovače a aplikujte na své pokojovky. Směs od rostlinek šetrnou přírodní cestou odradí neodbytné hmyzáky.

Hnojení trávníku a rostlin
Do 4 l vody přimíchejte 1 šálek soli. Roztokem kropte trávník a těšte se z krásně zelené a bujné trávy. Při hnojení pokojových rostlin nasypte jednou týdně trochu epsomské soli na půdu v místech, kde rostlina raší ze země. Tato metoda skvěle zabírá také u rajčat a další zeleniny.

tip: Epsomskou sůl není radno uchovávat na dosah dětí, ani ve vlhkém prostředí.

Velikost
1kg

Složení
Magnesium Sulfate

Země původu
Francie

Související produkty

30 dalších produktů ve stejné kategorii: