Nové BIO VITAMIN C SERUM (30 ml) Purity Vision Zobrazit větší

BIO VITAMIN C SERUM (30 ml) Purity Vision

Skladem

Nový produkt

1 Položka

319 Kč

Popis
Síla antioxidantů pro jasnou a zářivou pleť s 5% vitaminem C a 0,5% kyselinou hyaluronovou. Díky tomuto séru bude pleť svěží a plná přirozeného jasu.

Sérum kombinuje antioxidační vlastnosti vitamínu C a E a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové pro maximální účinek v boji proti předčasnému stárnutí. Sérum pleťí regeneruje, redukuje pigmentové a stařecké skvrn a vyrovnává tón pleti.

Bio Aloe vera, extrakt z chia semínek a rakytníku spolu s vitamíny C a E rozjasňují matný tón pleti, viditelně ji zpevňují a redukují zarudnutí.
Příjemná osvěžující vůně červené mandarinky nejen krásně provoní vaši pleť, ale i povznese smysly svým aromaterapeutickým účinkem.

Certifikáty
Vegan and cruelty free, Natrue, AIAB

Použití
Naneste pár kapek séra ráno na vyčištěnou a tonizovanou pleť, následně vmasírujte pleťový olej nebo krém.

Velikost balení
30 ml 

Složení
Aloe Barbadensis Leaf Juice*(šťáva z aloe vera), Citrus, Aurantium Amara Flower Water*(neroli voda), Sodium Ascorbyl Phosphate (přírodní forma vitamínu C), Lactobacillus Ferment (antimikrobiální složka), Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil*(slunečnicový olej), Pentylene Glycol (přírodní konzervant), Lactobacillus, Xanthan Gum (přírodní pojivo), Hydrogenated, Farnesene (přírodní změkčovadlo), Sodium Stearoyl Lactylate, (emulgátor), Tocopherol (vitamín E), Sodium Hyaluronate (kys.hyaluronová), Salvia Hiaspanica Seed Extract (extrakt z chia semínek), Hippophae Rhamnoides, Fruit Oil*(rakytníkový olej), Vanilla Planifolia Fruit Extract*(extrakt z vanilky), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract (extrakt z kokosu), Citrus Reticulata Peel Oil (citrónový esenciální olej), Tapioca Starch (škrob z manioku), Algin (extrakt z mořských řas), Aqua, Lactic Acid (kys.mléčná), Limonene**. *Z kontrolovaného ekologického zemědělstvi. **Přirozená součást esenciálního oleje.




23 dalších produktů ve stejné kategorii: