NOVOROZENECKÁ KALHOTKOVÁ PLENKA NA SUCHÝ ZIP - HROŠÍ Anavy Zobrazit větší

NOVOROZENECKÁ KALHOTKOVÁ PLENKA NA SUCHÝ ZIP - HROŠÍ Anavy

Není skladem.

Nový produkt

379 Kč

Popis
Kalhotková plenka pro ta nejmenší miminka. V ceně je savé jádro z bambusového froté s vysokou absorbční schopností. Proti protečení chrání jemné gumičky v pase a kolem nožiček. 

Sedí novorozencům od cca 2 kg do cca 6 kg, je tedy vhodná i pro drobná či nedonošená miminka. Jakmile bude novorozenecká plenka vašemu dítěti malá, můžete přejít na naši rostoucí plenku.

Použití
Pro nejmenší novorozence postačí i samotná plenka bez savého jádra. Přes plenku je potřeba obléknout nepromokavé svrchní kalhotky.

Péče
Plenky dosáhnou optimální savosti po několika vypráních.

  • plenky nemusíte prát zvlášť, můžete je přidat do várky s běžným prádlem
  • je vhodné praní zahájit cyklem máchání s odstředěním (předpírka není vhodná, jelikož část vody po máchání zůstává v pračce), aby se z plenky odstranila moč a prádlo se pak pralo v čisté vodě
  • po ukončení máchacího cyklu můžete pokračovat pracím cyklem - na  60° C. Vyšší teplotá naruší materiál plenky. Nižší teplota není dostačující pro zničení bakterií a patogeních látek, které by mohly poškodit nejen plenku, ale i podráždit pokožku dítěte.
  • jako prevence skvrn je vhodné plenku potřít žlučovým mýdlem - vyvarujte se drhnuti. Nepouživejte bělící prostředky na skvrny.
  • Nepoužívejte aviváž.
  • Sušte volně na věšáku

Materiál
Podšívka a savá jádra:
80% viskóza (bambus), 20 % polyester (z recyklovaných PET lahví)
Střední vrstva: 80% bavlna, 20% polyester
Vnější dekorativní vrstva: 100% bavlna / 95% bavlna, 5% elastan / 80% bavlna, 20% polyester (dle vzoru)

Všechny materiály jsou certifikované pro děti do 3 let. Použitá gumička neobsahuje latex. Na plenkách mohou být značky z výroby, které po vyprání zmizí. Barva patetnků a lemování se může lišit od barvy na fotografii. Vždy volíme barevně ladící patentky a obšití.

Země původu
Plenky jsou navrženy a vyrobeny v ČR. 



2 dalších produktů ve stejné kategorii: