BONBÓNY EXTRA SILNÉ - EUKALYPTOVÉ (25 ks) Peppersmith Zobrazit větší

BONBÓNY EXTRA SILNÉ - EUKALYPTOVÉ (25 ks) Peppersmith

Není skladem.

Nový produkt

45 Kč

Popis
Bonbóny s přÍchutí máty peprné a eukalyptu, které doporučuje i Britská asociace zubních lékařů.

Peppersmith bonbóny jsou slazeny pouze xylitolem. Xylitol je sladidlo, které svým účinkem snižuje tvorbu zubního plaku a vznik zubního kazu. Díky své nízké kalorické hodnoťě je také vhodný při redukčních dietách.

Arabská guma je získávána z mízy akácie a slouží v bonbónech jako pojivo. Karnaubský voskkterý se získává z brazilské palmy (Copernicia cerifera) se používá k zamezení vysychání, stejně jako rostlinný glycerol, který v bonbonech nahrazuje tolik užívanou živočišnou želatinu. Lecitin, používaný v bonbonech a žvýkačkách Peppersmith, je namísto ze sóji získáván výhradně z geneticky nemodifikovaného semene řepky olejky pěstované v Evropě, tím se snaží firma Peppersmith zamezit užívání modifikované sóji, či kácení deštných pralesů z důvodu pěstování této plodiny.

Máta peprná,  pocházející z malé farmy v hrabství Hampshire, je tradiční anglickou plodinou a dodává bonbonům neobyčejnou chuť, která je v porovnání s ostrou chutí umělých příchutí používaných v komerčních produktech svěží. 

Vápenatá sůl je čerpána z nerostného vápence přírodní cestou a zaručuje, že je bonbon měkký a tolik nelepí. Příchutě, stejně jako barviva obsažená v bonbonech jsou získávány v té nejvyšší kvalitě z 100% rostlinných zdrojů a proto jsou bonbony i VEGAN.

Počet kusů v balení 
25 ks (15 g)

Složení
Xylitol (92%)*, arabská guma*, vápenatá sůl (z rostlinných zdrojů), mátový olej*, eukalyptový olej (O,6 %), karnaubský vosk*.

Může obsahovat stopy sójového lecitinu. Zvýšená konzumace může mít projímavé účinky.

Výživové hodnoty na 100 g:
energie 1004 kJ/240 kcal
tuky 1,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g 
sacharidy 93 g, z toho cukry 0 g
vláknina 0 g
bílkoviny 0 g
sůl 0 mg

Země původu
Velká Británie

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: