Nové ZUBNÍ PASTA S FLUORIDEM - MÁTOVÁ (75 ml) Lavera Zobrazit větší

ZUBNÍ PASTA S FLUORIDEM - MÁTOVÁ (75 ml) Lavera

Skladem

Nový produkt

1 Položka

129 Kč

Popis
Zubní pasta šetrně odstraňuje zubní povlak a snižuje riziko vzniku zubních kazů i kamene. Obsahuje bylinné extrakty z Bio Šalvěje a Bio Meduňky, které pečují o dásně a zklidňují drobná podráždění v dutině ústní. Past obsahuje fluorid sodný, který posiluje zubní sklovinu a zanechává na zubech dlouhotrvající ochrannou vrstvu. Esenciální olej z Bio Máty zanechává svěží dech.

  • Extrakt z Bio Máty peprnédetoxikační a zklidňující účinky.
  • Extrakt z Bio Šalvěje a Bio Meduňky jsou ideální pomocníci pro péči při potížích s dásněmi, včetně paradontózy. Pomáhají také stahovat a zklidňovat drobné ranky jako například afty.

Pasta obsahuje GREEN FRESH COMPLEX – unikátní kombinaci účinných přírodních látek v čele s eukalyptem s výraznými antibakteriálními účinky.

Certifikáty
Vegan
(produkty neobsahují živočišné suroviny a nebyly testovány na zvířate), NATRUE (dsvětově uznávaný certifikát přírodní kosmetiky garantuje, že při výrobě byly použity pouze látky přírodního původu či v bio kvalitě), Organic (rostlinné složky produktů pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a z vlastní produkce)

Velikost balení
75 ml

Složení
Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sodium Coco-Sulfate, CI 77891, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Mentha Piperita Extract*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Salvadora Persica Bark/Root Extract, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Maris Sal, Aroma**, Limonene** , * ingredients from certified organic agriculture , ** natural essential oils

Země původu
Vyrobeno v Německu

Související produkty

11 dalších produktů ve stejné kategorii: